Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

My Dreams Layout

Καλησπέρα!!

Έκανα ένα διάλειμμα από τα ευχολόγια, μπομπονιέρες κτλ και έφτιαξα μια σύνθεση επιτέλους! Πόσο μου είχε λέιψει δεν λέγεται!
 
Αφορμή ήταν πολλές προκλήσεις που τρέχουν αυτό τον μήνα και ήθελα οπωσδήποτε να παίξω!! Ήθελα από καιρό να φτιάξω μια σύνθεση clean & simple επηρεασμένη από τις φιλενάδες Αλίκη και Νατάσα που αγαπώ το στυλ τους αλλά έλεγα ότι δεν μου ταιριάζει μιας και εγώ θέλω να πασαλείβομαι με μιστς, χρώματα κτλ, τελικά όμως χάρηκα με το αποτέλεσμα και σας το δείχνω!
 

 
 


Η αλήθεια είναι οτι μόλις είδα την πρόκληση του CSI για αυτή την βδομάδα ήθελα να κάτσω με τα χαρτάκια μου και να δημιουργήσω με τα καταπληκτικά χρώματα της παλέτας και τα στοιχεία που μας δίνει!! 
 

Επίσης, μόλις είδα  την πρόκληση στο The Studio Challenges με την τρίλιζα, δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω! Τελικά  διάλεξα το Stars, Chipboard που είναι η γκρι ριγέ κορνίζα κάτω από την φώτο και το something sparkles που είναι τα glitterata γράμματα του τίτλου μου!!



Αααα! Στην φωτογραφία είμαι εγώ  την οποία επεξεργάστηκα λίγο με ένα φίλτρο που βρήκα και έτσι παίζω και με την πρόκληση του Scraps n Pieces που είναι μόνο για κορίτσια!!

Πως σας φαίνεται?

17 σχόλια:

  1. Είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! Ρούλα μου πραγματικά φανταστική! Η ιδέα απίθανη, με τα βαζάκια και τα όνειρα σου τυλιγμένα σε χαρτάκια! Και η φωτογραφία μοναδική! Καλή επιτυχία και ευχαριστούμε που επαιξες μαζί μας αυτόν τον μήνα στο SnP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα Ρούλα !!! Τέλεια η ιδέα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέλεια κοριτσάκι και απίθανη ιδέα τα βαζάκια!!!!Η δε φωτογραφία μοναδική!!!Μπράβο και καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. !!!!!!!! Ρούλα!!!!!!!! Είναι καταπληκτικότατη! Πραγματικά μου αρέσουν τα πάντα, η φωτογραφία και πως την επεξεργάστηκες, τα χρώματα, τα βαζάκια και τα διακοσμητικά... Τέλεια-τέλεια-τέλεια! Περιμένουμε κι άλλες cas συνθέσεις, σου πάνε!!!!!

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο The Studio Challenges, καλή επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρουλάκι, τέλεια η σύνθεση!!!! Πολύ όμορφη δουλεια!!!! Μ' αρέσει πραγματικά πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω! Τη φωτο σου; Τα mason jars που ξερεις ποσο αγαπώ; Το grid; Την ιδεα με τα χαρτάκια; Ειναι ολα τελεια!!!! Καλη επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις κι ευχαριστούμε πολυ που επαιξες μαζι μας στο SnP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Great LO!!!! Perfect!
    Thank you for playing along with us at The Studio Challenges!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρούλα, σου πάει παρα πολύ το CAS!!!!!!!!!!!!!!
    Καταπληκτική δουλειά!! Η φωτό που έβαλες έκανε τη διαφορά για μένα και το στήσιμο την υποστήριξε! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή





























  9. It is very delicate, I love the details !!!, thank you for participating in The Studio Challenges

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαριτωμένο και δροσερό... με μια δόση απο όνειρο απο την φωτογραφία με το ωραίο τρικ!! Είναι πανέμορφη η σύνθεση σου!
    Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου Ρούλα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ωω! πολύ όμορφη σύνθεση!! μου αρέσουν όλα!! τα χρώματα , η φωτογραφία , και η ιδέα με τα βαζάκια!! όντως πέτυχες το cas νομίζω! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά η σύνθεση είναι σούπερ αλλά εγώ θα σχολιάσω την καταπληκτική φωτό!!!! Και στην ιδέα με τα βαζάκια! Εμπνευσμένη!!!!! Μιλάμε όλα τα λεφτά ρε κοριτσάκι!!!! Μπράβο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα τυλιγμένα παπυράκια είναι σούπερ τέλεια ιδέα! Και η φωτογραφία σου, από όσο φαίνεται, είναι πολύ ιδιαίτερη και πρωτότυπη. Άσε που έτσι μπορείς να δοκιμάζεις και ποιο χρώμα βαφής σου πάει! Αν θες πέρασε από το blog μας που γιορτάζει. Κληρώνουμε δωράκια! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. It's just PERFECT! My Roula really fantastic! The idea unlikely, with jars and dreams you wrapped in papers! And the photo unique! Good luck and thank you played us this month in SnP!

    http://www.myshop.com.pk/smartphone-mobile/samsung-mobile

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ!