Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

My Dreams Layout

Καλησπέρα!!

Έκανα ένα διάλειμμα από τα ευχολόγια, μπομπονιέρες κτλ και έφτιαξα μια σύνθεση επιτέλους! Πόσο μου είχε λέιψει δεν λέγεται!
 
Αφορμή ήταν πολλές προκλήσεις που τρέχουν αυτό τον μήνα και ήθελα οπωσδήποτε να παίξω!! Ήθελα από καιρό να φτιάξω μια σύνθεση clean & simple επηρεασμένη από τις φιλενάδες Αλίκη και Νατάσα που αγαπώ το στυλ τους αλλά έλεγα ότι δεν μου ταιριάζει μιας και εγώ θέλω να πασαλείβομαι με μιστς, χρώματα κτλ, τελικά όμως χάρηκα με το αποτέλεσμα και σας το δείχνω!
 

 
 


Η αλήθεια είναι οτι μόλις είδα την πρόκληση του CSI για αυτή την βδομάδα ήθελα να κάτσω με τα χαρτάκια μου και να δημιουργήσω με τα καταπληκτικά χρώματα της παλέτας και τα στοιχεία που μας δίνει!! 
 

Επίσης, μόλις είδα  την πρόκληση στο The Studio Challenges με την τρίλιζα, δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω! Τελικά  διάλεξα το Stars, Chipboard που είναι η γκρι ριγέ κορνίζα κάτω από την φώτο και το something sparkles που είναι τα glitterata γράμματα του τίτλου μου!!



Αααα! Στην φωτογραφία είμαι εγώ  την οποία επεξεργάστηκα λίγο με ένα φίλτρο που βρήκα και έτσι παίζω και με την πρόκληση του Scraps n Pieces που είναι μόνο για κορίτσια!!

Πως σας φαίνεται?